Bij gaveschilderijen.nl is er heel veel keuze in kunst. Dat komt doordat we met veel artiesten samenwerken, die een grote diversiteit aan kunst vertegenwoordigen. Zij hebben ieder hun eigen stijl ontwikkeld, en dat maakt dat we letterlijk een bonte verzameling aan kunst voor je hebben. Daarbij zorgt het bijzondere concept van gaveschilderijen.nl er voor dat de kunst uitermate betaalbaar en dus bereikbaar is voor een grote groep mensen. Maar wat nou als wat jij zoekt er net niet bij zit? Dan kun je een maatwerk schilderij laten maken! Echt? Ja echt waar, en nog betaalbaar ook! 

Eigenlijk is dat heel simpel: stel je hebt een schilderij gezien dat helemaal naar jouw wens is, met precies de goede kleuren en het past perfect bij de inrichting van je interieur. Maar helaas past het niet vanwege de verkeerde afmetingen. Of Het zou wél passen in de ruimte, maar de kleur is helaas niet je favoriet of gewoon niet wat je zoekt. Om te beginnen kijk je op de website van gaveschilderijen.nl en maakt een keuze voor de artiest die jou het meest aanspreekt. Dat geeft een richting waarin het werk dat je gaat bestellen zal gaan qua stijl, uitvoering, en kleurgebruik. Daarna neem je contact met ons op om een maatwerk schilderij te laten maken, de artiest zal graag met je meedenken en je een passend voorstel doen.

Natuurlijk willen wij graag dat je blij en tevreden bent met je nieuwe kunstwerk. Volledig maatwerk valt wettelijk gezien buiten het recht op retour. Dat is ook bij ons het geval. Van maatwerk is sprake als wij op jouw verzoek een kunstwerk met specifieke wensen leveren, bijvoorbeeld aan de hand van een toegestuurde foto of met specifieke formaten. Als het maatwerk schilderij dat je hebt laten maken tegenvalt, dan is het geen probleem om met de kunstenaar die het werk gemaakt heeft in gesprek te gaan: ook die wil niets liever dan een tevreden klant. Op het geleverde kunstwerk zelf zit 5 jaar garantie.

Bij GaveSchilderijen.nl is het mogelijk een schilderij in opdracht te laten schilderen aan de hand van een foto. Heb je een speciale herinnering of wil je je vakantiefoto laten schilderen? Ook dat kan! Onze eigen team van ervaren kunstenaars maakt de meest mooie kunstwerken voor jou helemaal in opdracht! Hierdoor heb je je eigen stukje kunst aan de muur, wat helemaal niemand anders heeft. Hoe werkt het precies? Stuur je foto naar ons emailadres info@gaveschilderijen.nl met daarbij de gewenste afmeting en schilderstijl. Afhankelijk van jouw wensen selecteren wij de meest geschikte kunstenaar voor jouw project en stemmen hierbij de wensen telefonisch of per email verder met je af. Soms is het ook mogelijk eerst een digtiaal ontwerp te maken, zodat je een indruk krijgt van de stijl en kleuren. Na jouw akkoord en het doorspreken van de prijs en levertijd starten we direct met je opdracht. 

De grote kracht van gaveschilderijen.nl zit hem in de manier waarop wij werken: je kiest vanuit je luie stoel en kunt rustig nadenken over het ideale maatwerk schilderij dat je graag wil laten maken. Wij brengen je in contact met de kunstenaar, die na overleg met jou aan de slag gaat in zijn of haar eigen atelier. En dat scheelt in de prijs, zo simpel is dat.