• Maatwerk schilderij laten maken

Heb je een prachtig canvas schilderij gezien en is dat helemaal in de stijl van jouw interieur? Dan kun je direct dat schilderij bestellen in onze online webshop. Natuurlijk kan het ook gebeuren dat je geraakt wordt door een mooi schilderij maar dat de maat niet past op de plek waar je het bedacht had. Misschien vind je een kunstschilderij mooi maar zou je het bijvoorbeeld liever in een andere kleur willen zien. Of heb je misschien elders of op internet een schilderij gezien welke je wilt laten maken. In dergelijke gevallen kun je bij ons terecht voor het laten maken van een maatwerk schilderij. Onze kunstschilders kunnen in de meeste gevallen speciaal voor jouw op maat een kunstwerk voor je schilderen. In de kleuren of maat die jij wenst. Wil jij ook een maatwerk schilderij laten maken? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee over je woonwensen en doen je direct een passend voorstel.

  • Je eigen schilderij in opdracht van een foto

Bij GaveSchilderijen.nl is het mogelijk een schilderij in opdracht te laten schilderen aan de hand van een foto. Heb je een speciale herinnering of wil je je vakantiefoto laten schilderen? Ook dat kan! Onze eigen team van ervaren kunstenaars maakt de meest mooie kunstwerken voor jou helemaal in opdracht! Hierdoor heb je je eigen stukje kunst aan de muur, wat helemaal niemand anders heeft. Hoe werkt het precies? Stuur je foto naar ons emailadres info@gaveschilderijen.nl met daarbij de gewenste afmeting en schilderstijl. Afhankelijk van jouw wensen selecteren wij de meest geschikte kunstenaar voor jouw project en stemmen hierbij de wensen telefonisch of per email verder met je af. Soms is het ook mogelijk eerst een digtiaal ontwerp te maken, zodat je een indruk krijgt van de stijl en kleuren. Na jouw akkoord en het doorspreken van de prijs en levertijd starten we direct met je opdracht. 

  • Benieuwd naar nog meer voorbeelden?

Wil je weten welke schilderijen wij eerder hebben laten maken of ben je benieuwd naar voorbeelden van een schilderij in opdracht van een foto? Twijfel dan niet langer, en stuur je verzoek naar info@gaveschilderijen.nl

  • Stuur vrijbijvend een aanvraag