Veel gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

Het schilderijen wordt gratis, aangetekend en verzekerd verstuurd binnen Nederland.

Kan het schilderij retour gestuurd worden?

Het kan altijd voorkomen dat je het schilderij niet mooi vind. Dit kan altijd gebeuren. Wij bieden na bezorging een ‘niet mooi geld terug garantie’ van 30 dagen aan. Bekijk voor meer informatie de pagina Retourneren

Kan het ook in een ander formaat?

Een schilderij uit de collectie in een kleiner of groter formaat schilderen is in de meeste gevallen mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kunnen de schilderijen ook bezichtigd worden?

Doordat wij geen kunsgallerie hebben kunnen de schilderijen betaalbaar worden aangeboden. Een schilderij bezichtigen is mogelijk na het maken van een afspraak. Stuur hiervoor een email naar info@gaveschilderijen.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens plannen we een afspraak voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging ben je niet verplicht tot aankoop. De levertijd varieert van 3 tot circa 15 werkdagen.

Is betalen via internet wel veilig?

Je kunt veilig betalen via een beveiligde omgeving (https) in onze eigen webshop. Mocht je het schilderij liever willen ophalen, dan kan je gewoon contant betalen. 

Zijn de schilderijen in het echt ook zo mooi?

Vaak zijn de schilderijen in het écht nog mooier. Je ziet de structuur en kleur van de verf beter waardoor het schilderij meer beleving krijgt. Mocht het schilderij na levering niet naar wens zijn dan kan dit zonder opgave van reden, worden geretourneerd. Bekijk de pagina retourneren voor meer informatie.

Boom schilderij

255.00675.00
Boom schilderij van kunstenaar Karin. Dit kleurrijke schilderij past gezien de brede afmeting mooi boven de bank. Wie wordt nou niet vrolijk van dit schilderij? Een fraai kunstwerk met kleurrijke kleuren. Wanneer je interieur nog wat kleur mist, dan is dit kunstwerk een goede keuze. Beschikbaar in verschillende afmetingen.

Let’s Connect

Volg ons!

Volg ons op Facebook voor en blijf op de hoogte van GaveSchilderijen.nl.

Whats App

Neem contact op via Whatsapp! Op werkdagen voor 22.00 uur ontvang je binnen 30 minuten een reactie!

Whatsapp

10 + 5 =